Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

23. Ο Μάχα Τσόχαν μας κατατοπίζει σχετικά με τα ζώα.

" Πολλοί από τους μαθητές Μου που έχουν βαθιά αγάπη και κατανόηση για τα, πολλές φορές, κακοποιημένα μέλη του βασιλείου των τετράποδων, Μου ζήτησαν να μάθουν αν τα ευλογημένα αυτά ζώα διέρχονται μέσα από τη "δεύτερη γέννηση" (την Ανάληψη).
Η απάντηση είναι: Μόνο εκείνα που έλαβαν το χάρισμα και προικίσθηκαν με το προνόμιο να περάσουν μέσα από την αλυσίδα των μετενσαρκώσεων σαν ανθρώπινες υπάρξεις, φέρουν τον Αθάνατο Σπινθήρα της Θεότητας που είναι γνωστός σαν η Αθάνατη Τριπλή Φλόγα.

Το ζωϊκό βασίλειο εξελίσσει ορισμένη ψυχή και σε κάποιο σημείο εξέλιξης, απαλλάσσεται από την επαναγέννηση και εισέρχεται στο Δεβικό ή Βασίλειο της Φύσης. Το ζωϊκό αυτό βασίλειο είναι, όπως οι ΄Αγγελοι, υπηρέτης μιας Νοήμονας Θείας ΄Υπαρξης η Οποία το καθοδηγεί για να φέρει αγάπη, θεραπεία, ειρήνη και προστασία.
Τα ζώα δεν έχουν την ελεύθερη θέληση να δημιουργήσουν και να κάνουν χρήση του Ιερού Πυρός εκτός και αν θελήσουν να αναλάβουν την ευθύνη της ύπαρξης του Αθάνατου Πυρός και περνώντας μέσα από έναν "κύκλο" μετενσαρκώσεων, εξελίξουν μία ψυχή η οποία θα προμηθεύσει τον κατάλληλο τρόπο για να δημιουργηθεί το Ιερό Πυρ και έτσι να λάβουν το προνόμιο να γίνουν συνδημιουργοί με το Θεό.

Αν ένα Στοιχειώδες ή τετράποδο σας εξυπηρέτησε, όταν γίνετε Κύριοι της Φλόγας (Αναληφθέντες Διδάσκαλοι) έχοντας λάβει την εμπειρία της Αναλήψεως:
μπορείτε να προσφέρετε στο δημιούργημα αυτό την αθανασία (όπως ο Αγαπητός Oromasis έλαβε το δώρο της αθανασίας από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο, ΄Αγιο Γερμανό)
μπορείτε να απευθυνθείτε στο Μέγα Κεντρικό ΄Ηλιο και να λάβετε ένα "Σπινθήρα Ζωής" που το δημιούργημα αυτό μπορεί να Τον δεχτεί ή όχι.
• Αν δεν Τον δεχτεί, θα ζήσει μια ζωή στην αιωνιότητα γεμάτη αγάπη, ειρήνη και ασφάλεια αλλά δε θα μπορεί να δημιουργεί με τη χρήση του Ιερού Πυρός.
• Αν Τον δεχτεί, οφείλει να αρχίσει σειρά γεννήσεων και επαναγεννήσεων μέχρι να εξελίξει ψυχή που θα γίνει αντάξια της παραλαβής του Αθάνατου Σπινθήρα και έτσι θα δημιουργήσει με τον καιρό, έναν Αναληφθέντα Διδάσκαλο.

Πολλά στοιχειώδη αρνήθηκαν και πολλά δέχτηκαν αυτή την εμπειρία ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: