Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

17.Ο Μάχα Τσόχαν μας δίνει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες γνώσεις:

" Το κέντρο της Γης κατευθύνεται από μία Νοήμονα ΄Υπαρξη.
Η Καρδιά του Πλανήτη Γη είναι Φως.
Το Φως αυτό προβάλλει από την Καρδιά μέσα από το σώμα της Γης στην επιφάνεια, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το Φως που διατηρεί το ανθρώπινο σώμα, διαπερνά τα διάφορα μέλη του και έτσι συγκρατεί τη ζωή.

Το Μέγα Στοιχειώδες της Γης είναι Αυτό που εξαπολύει την παλμική ώθηση που είναι υπό την κατεύθυνσή Μου, της Αγαπητής Παρθένου Virgo και του Pelleur.

Η πίεση αυτή έρχεται στο φως και παράγει όλη τη φωτική ζωή. ΄Ολη δηλαδή τη συγκομιδή, τα άνθη και τα δέντρα που διατηρούν στη ζωή τα φυσικά σώματα της ανθρώπινης φυλής.
Εκεί όπου η πίεση του Φωτός είναι ισχυρή, ανυψώνεται ο φλοιός της Γης και δημιουργούνται τα όρη, οι λόφοι και οι ψηλές τοποθεσίες.

Το Θείο Σχέδιο για τον Πλανήτη Αυτό όπως και για τους ΄Αλλους, απαιτεί να διατηρείται συγκεντρωμένο Φως σε ορισμένα σημεία για να συγκρατεί τον Πλανήτη στον άξονά του ακριβώς όπως βάζετε υποστηρίγματα για να συγκρατήσετε την οροφή ενός οικοδομήματος.

Αυτό είναι το Κοσμικό στήριγμα που διατηρεί τη Γη σε ισορροπία και στη σωστή Της τοποθεσία μέσα στο Σύμπαν.

Αυτό είναι οι "φτερούγες" που προφυλάσσουν τη Γη από την ανατροπή.

" Tα σημεία αυτά του Φωτός δημιουργούν τις μεγάλες οροσειρές και λόγω της μεγάλης φωτεινότητας που συγκεντρώνεται σ αυτά τα μέρη, μπορούν όσοι αναζητούν τη Φώτιση, να την πετύχουν ευκολότερα εκεί γιατί η φυσική αυτή συγκέντρωση βοηθά και τη δική τους Φλόγα.
Αυτός είναι ο λόγος που στα Ιμαλάια ΄Ορη καθώς και σε άλλες ψηλές οροσειρές φωτισμένοι άντρες και γυναίκες μπορούν να πετύχουν το σκοπό τους ευκολότερα.

Αυτή η φυσική ενέργεια προσφέρθηκε από τις Διαστρικές Νοημότητες που κυβερνούν το Σύμπαν.

" Υπάρχουν επίσης και όρη όπως οι λόφοι της Τάρας στην Ιρλανδία, που ορισμένοι συνειδητά είλκυσαν το Φως όχι μόνο από ψηλά αλλά και από κάτω, από την καρδιά της Γης, μέχρι που η ανύψωση του εδάφους δημιούργησε αυτό που κατά τα φαινόμενα δεν ήταν τίποτε άλλο από μία φυσική εκδήλωση διάβρωσης.
Είναι δε γνωστό επιστημονικά ότι στα Ιμαλάια το όρος Everest από το 1892 και μετά, ανυψώνεται και η ανάπτυξη αυτή οφείλεται στις συγκεντρωμένες επικλήσεις πολλών που βρίσκονται στις σπηλιές αυτού του όρους."

Δεν υπάρχουν σχόλια: