Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

16. ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ VIRGO, ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

" Είμαι η Παρθένος Virgo, το Πνεύμα της Γης, που Με αποκαλούν φιλόστοργα "Μητέρα Γη".
Σε μία αρχαία εποχή Εγώ και το Θείο Μου Συμπλήρωμα Pelleur, ανταποκριθήκαμε στην επίκληση των Παντοδύναμων ΄Ηλιου και Εστίας για να βοηθήσουμε τους Πανίσχυρους Ελωίμ στο χαροποιό Τους έργο: Τη δημιουργία ενός κατοικήσιμου Πλανήτη για την ανθρωπότητα που με τον καιρό, θα εξελίσσονταν σε ατομικοποιημένες ψυχές από τις Φλόγες της Καρδιάς του ΄Ηλιου και της Εστίας.
Και σε ΄Αλλους εκτός από Μας δόθηκε τότε η ευκαιρία να αποδείξουν τις ιδιαίτερες δυνάμεις Τους για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν την ουσία, ο κραδασμός της οποίας θα είχε τόση δύναμη που θα έφτιαχνε το στερεό δάπεδο για να μπορέσει η ανθρωπότητα να περπατήσει σ αυτό με ασφάλεια και ευτυχία.

Τελικά εξέλεξαν Εμάς γι αυτή τη σημαντική τιμή και τότε μας δόθηκε η ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε.

Μόλις έγινε αυτό, αμέσως Εμείς δημιουργήσαμε:
¨ τη "στατική δύναμη" που θα κρατούσε την ουσία της Γης στην προσδιορισμένη τοποθεσία της ενώ συγχρόνως αυτή θα συγκρατούνταν από το Στοιχείο του ΄Υδατος.
Επίσης, δημιουργήσαμε:
¨ την αναγκαία "έλξη της Γης" που ήταν τέτοιας ειδικής βαρύτητας ώστε να μην είναι επώδυνη αλλά να προφυλάσσει τα αισθητικά σώματα των ανθρώπων από το να "πετάξουν" έξω από τον Πλανήτη, στο άπειρο.

" Τότε, ο Αγαπητός Pelleur πρόσφερε ολόκληρη την ισχύ της κεντρομόλου δύναμής Του για να ιδρυθεί ο Νόμος της Ειδικής Βαρύτητας για τη Γη. Η Ειδική αυτή Βαρύτητα είναι η μαγνητική έλξη που κρατάει τη στερεή επιφάνεια στην προσδιορισμένη της θέση.
Μέσα στους αιώνες, αυτό είχε ρυθμιστεί σύμφωνα με την κραδασμική ενέργεια των φυσικών σωμάτων της ανθρωπότητας. Δηλαδή, σύμφωνα με το ακριβές βάρος των σωμάτων τους καθώς και με το βάρος της ουσίας που έλκυσαν γύρω τους για να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τον πολιτισμό τους.
Για να γίνει αυτό, προσφέρθηκα να δημιουργήσω Συμπαντική, Νοήμονα, Φωτική Ουσία στο σχεδιάγραμμα για τον Πλανήτη που έγινε από τον ΄Ηλιο και την Εστία.

Το τέλειο αυτό Πρότυπο κρατήθηκε στη Συνείδηση του Σιωπηλού Επιτηρητή του Πλανήτη.

΄Ηταν για Μένα αναγκαίο να αποφασίσω τότε την ακριβή πυκνότητα της ουσίας που απαιτούνταν για να επιτρέψει στη Θεία Ραδιοβολία, που είχε προσαράξει από τον Αγαπητό Pelleur στο κέντρο της Γης, να κινηθεί από το εσωτερικό του Πλανήτη προς την επιφάνειά Του και έτσι να δώσει ευτυχία και άνεση στην ανθρωπότητα και το Βασίλειο της Φύσεως.

" Eργάστηκα με:
¨ τον πρώτο Μάχα Τσόχαν που εξυπηρετούσε τότε τη Γη
¨ τις Υπάρξεις που αντιπροσώπευαν τις τέσσερις εποχές του έτους
¨ τα Μεγάλα Πνεύματα της Φύσης που εμψυχώνουν τα όρη, τις γόνιμες κοιλάδες, τα δέντρα, τους θάμνους και τα άνθη
¨ τους Στοιχειονάνους και
¨ τα μικρότερα πνεύματα της Φύσης των οποίων οι ενέργειες δρούσαν στην επιφάνεια και μέσα στο σώμα της Γης.

" Όταν οι πρώτοι ένοικοι της Γης (οι γνωστοί "΄Αγιοι Αθώοι") ενσωματώθηκαν, η Γη είχε στεφανωθεί με τα πιο ωραία άνθη. Η Αμαρυλλίδα (το Πνεύμα της ΄Ανοιξης) εργάστηκε πάνω από εννιακόσιες Ανοίξεις για να προετοιμάσει και να αναπτύξει τη μεγαλύτερη ωραιότητα που μπορούσε για τις πρώτες αυτές ψυχές.

" Κατά τον πρώτο "Χρυσό Αιώνα" :

¨ η ουσία της Γης ήταν
¨ κρυστάλλινη
¨ καθαρή και
¨ ιριδίζουσα


¨ η ραδιοβολία Της που ανέρχονταν από το κέντρο, ήταν ορατή στα μάτια όλου του κόσμου.
Το πυρώδες αυτό κέντρο της Γης ήταν το μέρος που ο Αγαπητός Μου Pelleur είχε συγκεντρώσει τη Μαγνητική Ακτίνα Του.
Σ αυτό ακριβώς το σημείο ενώνονταν η Αρσενική Ακτίνα με τη Θηλυκή.
¨ H Aρσενική χρυσή Ακτίνα εισέρχονταν στη Γη σε ένα σημείο του Θιβέτ και
¨ η Θηλυκή ρόδινη Ακτίνα εισέρχονταν σε ένα σημείο της Νότιας Αμερικής κοντά στη λίμνη Τιτικάτα.
Οι δύο Αυτές Ακτίνες όταν ενώνονταν, άρχιζαν να περιστρέφονται.
Στο σημείο της ένωσης των δύο Ακτίνων το καρδιακό κέντρο χρυσορόδινο, δημιουργούσε μία αφάνταστα μεγάλη δύναμη Θείας Αγάπης που ανυψώνονταν μέσα από τη Γη και την ατμόσφαιρά Της δίνοντας ευκαιρία στα σώματα της ανθρωπότητας να απορροφήσουν τη ραδιοβόλο ουσία και να ζουν, κινούνται και υπάρχουν μέσα σε Θεία ατμόσφαιρα αγνότητας και ειρήνης. Αυτό βοηθούσε τον άνθρωπο για ταχύτερη εκπλήρωση του Θείου προορισμού του.

" Όπως εσείς σήμερα παρατηρείτε μέσα από το διαυγές ύδωρ προς τα κάτω και μπορείτε να δείτε την υποβρύχια ζωή, έτσι και τότε μπορούσε κάθε ενσαρκωμένο μέλος της φυλής να παρατηρεί προς τα κάτω, στα βάθη της Γης και να βλέπει τις Σαλαμάνδρες να χαριεντίζονται μεταξύ Τους μέσα στη χρυσορόδινη Ακτίνα. Οι Υπάρξεις Αυτές έφερναν τις ζωογόνες ενέργειες του Ιερού Πυρός μέσα από ολόκληρο το Βασίλειο της Φύσης προς τα πάνω, μέχρι την επιφάνεια της Γης.
Κατά τον ίδιο τρόπο οι άνθρωποι μπορούσαν τότε να παρατηρούν τους Στοιχειονάνους και τα άλλα Πνεύματα της Φύσης που τότε ΄Ολα είχαν τέλειες αναλογίες και συμμετρία σώματος. Αυτά εργάζονταν συνεχώς για να αναπτύξουν και να ωθήσουν προς την επιφάνεια της Γης τη Φωτική Ζωή που την είχαν σχεδιάσει οι Κτήτορες των Μορφών και οι Ηγέτες του Βασιλείου της Φύσης.

" Στις ημέρες εκείνες υπήρχε τέλεια αρμονία και ρυθμός στην αλλαγή των εποχών του έτους.
Κάθε Μεγάλη ΄Υπαρξη που αντιπροσώπευε τις τέσσερις εποχές μαζί με το Θείο Συμπλήρωμά Της, εξυπηρετούσε για να δώσει χρώμα και μορφή καθώς και τους διάφορους τύπους συγκομιδής για να θρέψει και να διατηρήσει τα σώματα της ανθρωπότητας.

" Τότε παρουσιάστηκε η ανάγκη να φιλοξενηθούν σε κάποιο Πλανήτη του Ηλιακού Συστήματος ορισμένες ψυχές που προέρχονταν από άλλους Πλανήτες. Αυτές οι ψυχές δεν ήταν τόσο προοδευτικές όσο οι άλλες που εξελίσσονταν μαζί τους.
Η διαταγή τότε του Κοσμικού Νόμου ήταν οι Πλανήτες αυτοί να προαχθούν σε μεγαλύτερη τελειότητα καθώς και ταχύτερη ραδιοβόλο ενέργεια. ΄Ετσι λοιπόν οι οπισθοδρομικοί αυτοί, επειδή κατείχαν κραδασμό πολύ αργής ταχύτητας, δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσουν και να ενσωματωθούν στο νέο περιβάλλον μαζί με τους άλλους, τους περισσότερο προοδευτικούς.

Όταν η έκκληση αυτή έγινε για κάποιον εθελοντή Πλανήτη που θα πρόσφερε σ αυτές τις ψυχές την ευκαιρία για ενσωμάτωση, Εκείνοι που είχαν τότε τη διεύθυνση της Γης και των εξελίξεών Της, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση και πρόσφεραν τη Γη για να κατοικήσουν σ Αυτή οι οπισθοδρομικοί. Αυτοί άρχισαν αμέσως να ενσωματώνονται φέρνοντας στις συνειδήσεις τους τις σκιές εκείνες που τους εμπόδισαν να ακολουθήσουν τους άλλους. Οι χαμηλότερες ραδιοβολίες των σκιών αυτών ήταν τόσο πολύ κολλητικές και μεταδοτικές ώστε, με τον καιρό δημιούργησαν ελάττωση της ενέργειας των σωμάτων της ανθρωπότητας καθώς και αυτού του ίδιου του Πλανήτη. Αναγκαστικά, καθώς η ταχύτητα των ανθρώπινων σωμάτων ελαττώθηκε, τα σώματα αυτά έγιναν λιγότερο φωτεινά και περισσότερο βαριά. Οι δε ακαθαρσίες τους που περίσσευαν, άρχισαν να μολύνουν τον Πλανήτη.
Η αρχική ουσία της Γης δε μπορούσε πλέον να διατηρήσει τέτοια φυσικά σώματα με άνεση, γι αυτό ο Μέγας Κοσμικός Νόμος ζήτησε από Εμάς να ελαττώσουμε την κραδασμική δύναμη της ουσίας Της για να μπορέσει Αυτή να κρατήσει το βάρος του ανθρώπου και τους πολιτισμούς που υπήρχαν εκεί κατά την παρακμή που αναφέρεται σαν "ύλη".
Ο Αγαπητός Pelleur επίσης τότε, είχε να ελαττώσει τους κραδασμούς της "βαρύτητας" της Γης και να δημιουργήσει μία κεντρομόλο δύναμη που θα αντιστοιχούσε προς τον πυκνότερο τύπο ενέργειας τον οποίο είλκυσε η ανθρωπότητα μέσα της.

" Όπως με τα άλλα τρία Βασίλεια:
¨ Σαλαμάνδρες
¨ Νηρηίδες και
¨ Συλφίδες
έτσι και με τους Στοιχειονάνους και τα άλλα Πνεύματα της Φύσης,
άρχισε να δημιουργείται εχθρότητα και ανταρσία εναντίον των απερίσκεπτων και ιδιοτελών μελών της ανθρωπότητας που μεταχειρίζονταν το σώμα της Γης σα δικό τους.

Για όλες τις ευλογίες που απολάμβανε η ανθρωπότητα δεν επέστρεφε τίποτα σαν ευγνωμοσύνη προς τη Ζωή.

Σε ανταπόδοση των πολύτιμων ευεργετημάτων που της δόθηκαν, πρόσφερε μόνο ρυπαρότητα και στην επιφάνεια της Γης που της δόθηκε για να ίσταται, έκτιζε τους Ναούς και τις κατοικίες της, μόνο για ευχαρίστηση και ματαιοδοξία.

" Οι Στοιχειονάνοι μιμούνται όπως όλες οι άλλες υπάρξεις της Φύσης.
Με τον όρκο της υπακοής που έδωσαν στον άνθρωπο, αναπαράγουν εκείνο που βλέπουν, καλό ή κακό.
Πολλοί από τους αρχικά λεπτοφυείς αιθερικούς Στοιχειονάνους υλοποιήθηκαν, μιμούμενοι εκείνο που έβλεπαν να έλκει και να δημιουργεί ο άνθρωπος με την κακή χρήση των λέξεων, των σκέψεων και των αισθημάτων του. Δηλαδή με την κακή χρήση της ενέργειας της ζωής του.
Οι Στοιχειονάνοι αυτοί ήταν επίσης κακοήθεις, πανούργοι και διασκέδαζαν κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους - βασανιστές τους.

Οι Leprechauns της Ιρλανδίας για παράδειγμα, γνώριζαν τις πλούσιες τοποθεσίες χρυσού που υπήρχαν στις διάφορες περιφέρειες της Γης και υπόσχονταν σε εκείνους που έρχονταν σε επαφή μαζί Τους, ότι αν αυτοί υπάκουγαν στη θέλησή Τους θα τους έδιναν μυθώδη πλούτη.
Περιττό να πω ότι αυτοί οι Leprechauns δε σκόπευαν να αποκαλύψουν τις τοποθεσίες των πλούτων αυτών αλλά γνωρίζοντας την αχαλίνωτη επιθυμία του ανθρώπου για χρυσό, διασκέδαζαν και κορόιδευαν αυτόν.

" Ακόμα χειρότερο ήταν αυτό που έκαναν κάποια από τα μεγαλύτερα Πνεύματα των βουνών. Αυτά προσχωρώντας στο πνεύμα της αποστασίας, εξέβαλλαν πυρ, καπνό και λάβα, προκαλώντας κατά καιρούς μεγάλες καταστροφές και θάνατο στην ανθρωπότητα.
΄Ολες οι ηφαιστειακές εκρήξεις του παρελθόντος καθώς και των σύγχρονων εποχών, οφείλονται στην ίδια αντιπάθεια των Στοιχειωδών της Γης προς τον άνθρωπο. Αυτόν που με τόση αγάπη στην αρχή ήρθαν για να εξυπηρετήσουν.

" Να έχετε υπόψη σας αγαπητοί Μου, ότι η Γη για πολλούς αιώνες υπέφερε πολλά από την καταστρεπτική συνείδηση των ενεργειών της ανθρωπότητας.
Τα σώματα των "νεκρών" ενταφιάστηκαν μέσα στη Γη και οι Στοιχειονάνοι είχαν να τελειώσουν ένα δυσάρεστο έργο. Αυτό ήταν η αποσύνθεση των μολυσμένων σωμάτων που είχαν φτάσει σε τέτοια κατάσταση ατέλειας ώστε να μη μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τα Χριστικά Στοιχεία και το Στοιχειώδες Σώμα τους για κανέναν εποικοδομητικό σκοπό.
΄Ετσι, ο Κοσμικός Νόμος αφαίρεσε τις υπάρξεις αυτές από το "κέλυφος" της φυσικής ατέλειας και η ανθρωπότητα έθεσε στη Γη τα σώματά τους που Αυτή η ΄Ιδια η Θεότητα τα θεωρούσε ακατάλληλα πλέον για να παραμείνουν στη ζωή σα φορείς της Τριπλής Αθάνατης Φλόγας της Αλήθειας.

" Σε περιπτώσεις ταριχεύσεων που γίνονταν τόσο αποτελεσματικά στην Αίγυπτο και την Ατλαντίδα, το έργο της φθοράς των άρρωστων σωμάτων γίνονταν δυσκολότερο για τους Στοιχειονάνους που για αιώνες είχαν να υπομείνουν την παρουσία των απορριφθέντων αυτών "κελύφων" στο Στοιχείο της Γης που ήταν οίκημά Τους.
Κάποιες φυλές μεταχειρίζονταν την αποτέφρωση των σωμάτων αντί της ταφής. Τώρα, άρχισε και στο Δυτικό Ημισφαίριο να αναγνωρίζεται η αποτέφρωση σαν παραδεκτός τρόπος για τη μεταχείριση των ανθρώπινων κελύφων.

" Όπως πολλές Σαλαμάνδρες, Νηρηίδες και Συλφίδες προσκολλήθηκαν μετά από επίκληση σε ορισμένους ανθρώπους για σκοπούς μαύρης μαγείας, έτσι και οι Στοιχειονάνοι καθώς και τα μεγαλύτερα Πνεύματα της Φύσης προσκολλώνται σε υπάρξεις και αφού εξυπηρετήσουν τους "αφέντες" τους, στη συνέχεια, γίνονται Αυτοί οι ΄Ιδιοι κύριοι και αφέντες εκείνων που πρώτα υπηρετούσαν.

" Επιθυμώ τώρα να σας ζητήσω να δώσετε την πιο βαθιά σας αγάπη και εκτίμηση στον Αγαπητό Μου Pelleur που μένει στην καρδιά της Γης και μέσα στους αιώνες, εξυπηρέτησε Αυτή και τον κόσμο Της.
Σ εκείνους τους Πλανήτες όπου αποσύρθηκε η κεντρομόλος δύναμη κάποιας Μεγάλης Δύναμης όπως εκείνη του Pelleur, υπάρχει αποσύνθεση και όλα γίνονται "αστρική σκόνη" χωρίς σχήμα ή σκοπό.

Ο Pelleur με την κεντρομόλο δύναμη της αγάπης Του σας έδωσε την ευκαιρία να λάβετε αναρίθμητες διαβιώσεις στη Γη.

Εγώ η Παρθένος είμαι η "Μητέρα Γη".
Ελπίζω να Μας θυμάστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: