Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

22. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΤΑ ΖΩΑ

Όπως γνωρίζουμε, η φύση των Στοιχειωδών είναι να απεικονίζουν πιστά το περιβάλλον τους και γι αυτό κατά τη δημιουργία τους, έλαβαν αμετάκλητο όρκο να εξυπηρετούν τυφλά τον άνθρωπο.
΄Ετσι λοιπόν όταν έγινε η "πτώση" του ανθρώπου, πολλά από τα Στοιχειώδη αγανακτισμένα από την αγνωμοσύνη που αυτός έδειχνε προς αυτά για την εξυπηρέτηση που του έδιναν, δημιούργησαν χάσμα και δυσαρμονία μεταξύ των δύο εξελίξεων.

Τα ζώα είναι και αυτά Στοιχειώδεις Υπάρξεις. Ενσωματώθηκαν εκείνη ακριβώς την εποχή με οριζόντια σπονδυλική στήλη όχι λόγω της εξέλιξής τους αλλά γιατί εξαναγκάστηκαν από άλλους…. Το χειρότερο είναι ότι πολλά από αυτά, συνδέθηκαν καρμικά με ορισμένους ιδιώτες οι οποίοι, σα μέλη της μαύρης στοάς, τα εξανάγκαζαν να λαμβάνουν σώματα ζώων.
Ο σκοπός αυτών των ιδιωτών ήταν:
• πρώτα, να χρησιμοποιούν τα ζώα για να εξοντώνουν όποιον προσπαθούσε να εξυπηρετήσει το Φως και
• δεύτερον, να αποκτηνώσουν τον ίδιο τον άνθρωπο.

Σ αυτά τα σώματα που είχαν διαμορφωθεί και εμποτιστεί με κάθε δυνατή δυσαρμονία και εχθρότητα προς τον άνθρωπο, η στοιχειώδης ζωή εξαναγκάζονταν να εγκατασταθεί, να υπακούει και να υπάρχει.

Η απαίσια αυτή "δημιουργία" ήταν μακροχρόνια και, όπως μαθαίνουμε από ομιλίες Κοσμικών Υπάρξεων, όσο περνούσε ο καιρός τόσο το κακό μεγάλωνε, με αποτέλεσμα οι Δυνάμεις του Φωτός να αναλάβουν πλέον αποφασιστικά την καταστολή του.
Η διαπάλη που ακολούθησε ήταν σκληρή και μεγάλης διάρκειας. ΄Ηταν τιτανομαχία μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και εκείνων του σκότους.
Όταν τελικά η εστία αυτής της σκοτεινής "δημιουργίας" εξοντώθηκε, δόθηκε η ευκαιρία να αποσυρθεί το απαίσιο "δημιούργημά" τους. Αυτοί όμως το αρνήθηκαν αυτό και ο Κοσμικός Νόμος αφού δεν είχε συμπαράσταση από την ανθρωπότητα που ήταν η άμεση ενδιαφερόμενη, δεν επενέβη.

Από τότε η στοιχειώδης αυτή ζωή, τα ζώα, παρέμειναν σα δεσμώτες, αιχμάλωτα της δυσαρμονίας και της ανθρώπινης κατάπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: