Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

1Β.ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΝ ΛΑΝΤΟ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

"… Όταν ο Ηλιακός Λόγος έλαβε την Κοσμική Μύηση και απέκτησε το δικαίωμα καθώς και τη δύναμη να δημιουργεί, απευθύνθηκε στην Πηγή όλης της Δημιουργίας για να του δοθεί ευκαιρία να δημιουργήσει ένα σύστημα Πλανητών που επάνω τους θα κατοικούσαν συνειδητές υπάρξεις.
Αφού Του δόθηκε αυτή η ευκαιρία, ο Ηλιακός Λόγος σχεδίασε το μέγεθος των Πλανητών, την τοποθεσία Τους, τον αριθμό των ατόμων που θα ζούσαν σε κάθε έναν από Αυτούς και σχεδίασε στο νου και τις αισθήσεις Του την εικόνα της επικείμενης δημιουργίας που ζωογόνησε με διαλογισμό.
Τότε από το κέντρο της Καρδιάς Του εξέπεμψε μία σφαίρα επιρροής που τα όριά της έγιναν τα σύνορα του Σύμπαντος. Μέσα σ αυτή τη σφαίρα θα εξελίσσονταν οι Πλανήτες, τα άστρα και κάθε άλλο σώμα που ανήκει στο Σύμπαν.
Με την εντολή: "Γεννηθήτω Φως", ο Ηλιακός Λόγος έδωσε από τον εαυτό Του την Κοσμική ουσία με την οποία οι Ελωίμ έκτισαν αργότερα τους Πλανήτες από τους Οποίους προήλθε κάθε μορφή.

Όταν τελειοποιήθηκε το σχέδιο, κλήθηκε μία μεγάλη Οντότητα από τη Μεγάλη Σιωπή (τον Μεγάλο Κεντρικό ΄Ηλιο - ΄Αλφα και Ωμέγα) που είναι γνωστή σαν ο Κοσμικός Σιωπηλός Επιτηρητής του Σύμπαντος.
Στη Συνείδηση της ΄Υπαρξης Αυτής τέθηκε το σχεδιάγραμμα όλων των Πλανητών που θα δημιουργούνταν στο Σύστημα.
Το Μέγα Αυτό Ον αφομοίωσε αμέσως το σχέδιο του Ηλιακού Λόγου και δέχτηκε την ευθύνη να κρατήσει άσπιλο το σχέδιο κάθε Πλανήτη μέχρι ο Ηλιακός Λόγος να ορίσει την Κοσμική στιγμή κατά την οποία ο κάθε Πλανήτης θα εξωτερικεύονταν.

Με τον καιρό, ένα άλλο Μέγα Ον κλήθηκε, γνωστό σαν ο Πλανητικός Σιωπηλός Επιτηρητής, στον Οποίο ο Κοσμικός Σιωπηλός Επιτηρητής έδωσε το σχέδιο για το νέο Πλανήτη Γη, με την ευθύνη να κρατήσει Αυτός άσπιλο το σχεδιάγραμμα μέχρι να συντελεστεί το Θείο Σχέδιο ως την τελευταία Του λεπτομέρεια. Αυτό σήμαινε εκτός των άλλων, το άσπιλο του Σχεδίου για τους ωκεανούς, τους μεγάλους ποταμούς, τα ψηλά όρη, τις αχανείς πεδιάδες και άλλα πολλά ακόμα, κάνοντας έτσι προσιτό με λεπτομέρεια το Σχέδιο στους Επτά Ελωίμ οι Οποίοι στη συνέχεια Το υλοποίησαν με το Κοσμικό Φως του Ηλιακού Λόγου.

Η πρώτη πράξη του Πλανητικού Σιωπηλού Επιτηρητή ήταν να επεκτείνει το Αιτιατό Του Σώμα που έγινε η βάση στην οποία τέθηκε ο Πλανήτης.
Το Σώμα Αυτό εμπεριέχει τις Επτά Μεγάλες Σφαίρες που είναι οι Επτά έγχρωμες Ακτίνες του Πλανητικού Σιωπηλού Επιτηρητή. Μέσα σ Αυτό το Σώμα, οι "Μεγάλοι Φύλακες Πνεύματα", οι Μεγάλοι Κοσμικοί ΄Αγγελοι καθώς και οι Δέβας (΄Αγγελοι της Φύσεως) βρήκαν θέση για να δημιουργήσουν τα Επτά Ουράνια Πεδία συνειδήσεως για τις εξελίξεις που επρόκειτο να γίνουν οι ένοικοι του Πλανήτη.

Από την ουσία και την ενέργεια των χρωμάτων του Αιτιατού Σώματος του Πλανητικού Σιωπηλού Επιτηρητή, δημιουργήθηκαν τα Τέμπλεα καθώς και η ατμόσφαιρα των εσωτερικών Αυτών Σφαιρών. Επίσης αντλήθηκαν τα στοιχεία με τα οποία δημιουργήθηκε η Γη καθώς και το υλικό για την επένδυση των υλικών και πνευματικών φορέων που κάθε ανθρώπινη ύπαρξη φέρει.
Τελικά έφτασε η Κοσμική Στιγμή για τη γέννηση του Πλανήτη Γη!
Ο Σιωπηλός Επιτηρητής της Γης στέκονταν πανέτοιμος και τότε προσκλήθηκαν οι Επτά Πανίσχυροι Ελωίμ - οι Κοσμικοί Κτήτορες της Μορφής.

Οι Επτά Ελωίμ εισάκουσαν την κλήση του Ηλιακού Λόγου και ενώ στέκονταν γύρω από τον Πλανητικό Σιωπηλό Επιτηρητή, μελέτησαν εντατικά το Σχέδιο που κρατούσε στη συνείδησή Του για τη Γη και που η πραγματοποίησή Του γι Αυτούς ήταν χαρά, εξυπηρέτηση και ευκαιρία.
Η πρώτη Τους πράξη προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η προβολή των πανίσχυρων Ακτίνων Φωτός από την ενωμένη Τους συνείδηση που δημιούργησε τα στοιχεία του νέου Πλανήτη.
Στη συνέχεια κάλεσαν τους Ηγέτες των Δυνάμεων των Στοιχειωδών και των Κτητόρων των Σωμάτων (τα Στοιχειακά), τους Αγγέλους Δέβας και τα Στοιχειώδη Πνεύματα.
Οι υπάρξεις Αυτές μαγνήτισαν την ηλεκτρονική φωτική ουσία και με αυτή γέμισαν και διαμόρφωσαν τον Πλανήτη σύμφωνα με τις οδηγίες που Τους δόθηκαν από τους Ελωίμ. Όπως οι οικοδόμοι καθοδηγούνται διαρκώς στις λεπτομέρειες του σχεδιαγράμματος του αρχιτέκτονα, έτσι και οι Ελωίμ μελετούσαν συνεχώς το Σχέδιο του Φωτός που κρατούσε στη συνείδησή Του ο Σιωπηλός Επιτηρητής.

Η ανθρωπότητα δε μπορεί να κατανοήσει την πίστη, την αφιέρωση και τη θυσία μιας ΄Υπαρξης που επέλεξε να κρατήσει επί εκατομμύρια έτη το Θείο Πρότυπο και Σχέδιο σα Σιωπηλός Επιτηρητής ενός Πλανήτη, για την επίτευξη της τελειότητάς Του.
Το Μέγα Αυτό Ον έγινε δέσμιος της αγάπης για τη Γη μας.
Φύλαξε το Πρότυπο που σχεδιάστηκε στην καρδιά του Ηλιακού Λόγου για τον Πλανήτη καθώς και το Πρότυπο για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που προορίζονταν να εκδηλώσει τη Θεία τελειότητα. Αυτή τη Θεία τελειότητα που πολλοί εκδήλωσαν μέχρι σήμερα και θα Την εκδηλώσουν στο μέλλον πολλοί άλλοι.
Το Θείο Αυτό Πρότυπο θα εξωτερικευτεί μία ημέρα από όλους.

" Οι Ελωίμ επικαλέστηκαν τους Ηγέτες των Δυνάμεων της Φύσεως:
¨ την ένδοξη Αστρέα, Πνεύμα του Πυρός
¨ τη Μεγαλοπρεπή Παρθένο Virgo, Πνεύμα της Γης
¨ τον Κραταιό Ποσειδώνα, Πνεύμα του ΄Υδατος και
¨ την Αγαπητή Aries, Πνεύμα του Αέρα
Αυτοί ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στην επίκληση, ευγνωμονώντας για την ευκαιρία που Τους παρέχονταν να συνεισφέρουν τα χαρίσματα των στοιχείων Τους για την άνεση της Γης και την ορθή εγκατάσταση των μελλοντικών ενοίκων Της.


" Ακολούθησε η επίκληση προς το Πνεύμα της ΄Ανοιξης, την Αγαπητή Αμαρυλλίδα, για να έρθει και να θέσει το ρυθμό Της στην άνθηση και την ωραιότητα της φύσεως.
Η ωραία Αυτή ΄Υπαρξη ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση, ήρθε φέροντας μαζί Της λεγεώνες Αγγελικών και Στοιχειωδών βοηθών. Οι ενωμένες ενέργειες Αυτών επένδυσαν τη Γη με τόση ωραιότητα και χάρη ώστε να μοιάζει με Δρυάδα στεφανωμένη με άνθη που περιμένει να υποδεχτεί τα Πνεύματα που προορίζονταν να γίνουν οι ένοικοί Της.

" Εννιακόσιοι διαδοχικοί ρυθμοί Ανοίξεων ήρθαν και παρήλθαν με σκοπό να κάνουν τη Γη όσο το δυνατό ωραιότερη: τις λίμνες, τους μεγάλους ποταμούς, τους γιγαντιαίους καταρράχτες, τις κρυστάλλινες θάλασσες, τα ψηλά όρη που έδειχναν τη Θεότητα με την Αθάνατη Τριπλή Φλόγα να πάλλεται από το κέντρο της Γης.
Δε νομίζετε ότι η ανθρωπότητα που προορισμός της ήταν να λάβει υπό την κατοχή της αυτό τον Πλανήτη σαν τη μελλοντική της κατοικία, προορίζονταν από τον Κτίστη της για κάποιο μεγάλο σκοπό;

" Τα Στοιχειώδη ήταν τα μικρότερα και τα πιο λεπτοφυή από τα άνθη. Οι Μεγάλοι ΄Αγγελοι Δέβας (Πνεύματα της Φύσεως) άνοιξαν τα φύλλα των δέντρων. Τα πανίσχυρα Πνεύματα του Αέρα μεριμνούσαν συνεχώς υπέρ του στοιχείου Τους. ΄Ολη η φύση συνεργάζονταν αρμονικά μέσα στην υπερκόσμια μουσική της δημιουργίας.

" Ενώ όλα αυτά συντελούνταν, ενώ οι Ελωίμ και οι κατώτεροι Κτήτορες της Μορφής, οι ΄Αγγελοι Δέβας και οι λεγεώνες του Στοιχειώδους Βασιλείου δημιουργούσαν και εξωράιζαν τον Πλανήτη, ο Ηλιακός Λόγος έλκυε τους Πνευματικούς Σπινθήρες οι Οποίοι θα ήταν οι ευεργετούμενοι όλης αυτής της προετοιμασίας και της αγάπης.
Οι Σπινθήρες Αυτοί, παρέμειναν στην καρδιά της Θεότητας μέχρι Αυτή να είναι έτοιμη για την προβολή των Λευκών Πύρινων Υπάρξεων και των Ηλεκτρονικών Σωμάτων που θα ήταν οι επενδύσεις Τους.
΄Ετσι σε μια από τις Κοσμικές ημέρες, το έργο της δημιουργίας επιτελέστηκε και οι Επτά Ελωίμ ανήγγειλαν χαρμόσυνα στον Ηλιακό Λόγο ότι ο Πλανήτης Γη ήταν έτοιμος να κατοικηθεί ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: