Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

15. ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ARIES, ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

" Είμαι η Αries και μαζί με το Αγαπητό Μου Θείο Συμπλήρωμα Thor, ηγούμαστε του Στοιχείου του Αέρα και των Συλφίδων.
Οι Συλφίδες είναι νοήμονες υπάρξεις που με αγάπη εξυπηρετούν αδιάκοπα μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης για να διατηρήσουν τον αέρα καθαρό ώστε να μπορεί η ανθρωπότητα να ζει και να υπάρχει στην επιφάνειά της.

" Αν μπορούσατε να δείτε το ποσό του δηλητηρίου που εκβάλλεται μόνο από το μολυσμένο αέρα της αναπνοής και των φυσικών σωμάτων της ανθρωπότητας σε μία περίοδο 24 ωρών, θα εκτιμούσατε περισσότερο τη μεγάλη υπηρεσία που προσφέρουν οι Συλφίδες στον άνθρωπο και θα είσαστε ευγνώμονες σ Αυτές.
Οι ευλογημένες Αυτές υπάρξεις σε όλη τη διάρκεια του ημερονυχτίου, χρησιμοποιούν τις εξαγνιστικές δυνάμεις του Ιερού Πυρός για να διατηρήσουν την ανθρωπότητα καθώς και τα Στοιχειώδη που βρίσκονται δεσμευμένα στη γη, ελεύθερους δηλητηριάσεως.

" Όπως ήδη γνωρίζετε, η ατμόσφαιρα της Γης έχει "οροφή" που τέθηκε εκεί για να εμποδίσει τη μόλυνση που εξαπολύεται από την ανθρωπότητα η οποία απειλεί να διαταράξει το φυσικό ρυθμό και την αρμονία του υπόλοιπου Πλανητικού Συστήματος καθώς και ολόκληρου του Γαλαξία.
Η "οροφή" αυτή πέρα από την οποία δε μπορεί να περάσει δυσαρμονία ή μόλυνση, αν και είναι ευλογία για το Σύμπαν, δημιουργεί σ Εμάς επιπρόσθετη ευθύνη κι αυτό γιατί δε μας αφήνει αρκετό χώρο για να χρησιμοποιήσουμε τις ενέργειες της εξάγνισης.
Αυτό επίσης σημαίνει για Μας πως πρέπει να χρησιμοποιούμε αναγκαστικά μία ισχυρότερη και επομένως ταχύτερη εξαγνιστική ενέργεια από το Ιερό Πυρ.
Αν δεν υπήρχε η "οροφή" αυτή, η ραδιοβολία της Γης θα είχε την τάση να ανυψώνεται και με τον καιρό, θα μετουσίωνε τη δυσαρμονία στο Πυρ της Αγνότητας, εκεί που βρίσκεται η φυσική ατμόσφαιρα της Θεότητας και εκεί που επίσης βρίσκονται οι υπόλοιποι Πλανήτες του Γαλαξία.
Επομένως καλούμαστε Εμείς να ενεργούμε πολύ ταχύτερα σε μικρότερη περιφέρεια για να διατηρήσουμε την ατμόσφαιρα της Γης αρκετά καθαρή.

" ΄Οσες φορές οι Ηγέτες του Στοιχείου του Αέρα και των Συλφίδων τις οποίες διευθύνουν, αποχωρούν από έναν Πλανήτη, μετά από λίγο αυτός είναι ένας "νεκρός" πλανήτης στον οποίο δε μπορεί πια να υπάρξει ζωή.
Μια τέτοια Κοσμική Κρίση ήταν και αυτή που αντιμετώπισε η Γη όταν ο Αγαπητός Σανάτ Κουμάρα παρενέβη για να σώσει Αυτή και τις εξελίξεις της.
Μέσα στο Σύμπαν μπορείτε να δείτε να επιπλέουν "κελύφη" που άλλοτε ήταν Πλανήτες και ΄Αστρα απ όπου συνειδητά αποσύρθηκαν οι Ηγέτες των Δυνάμεων των Στοιχείων και των Στοιχειωδών. Τα "κελύφη" αυτά τελικά αποσυντίθενται σε Κοσμική "σκόνη" και επιστρέφουν στο Συμπαντικό. Εκεί τα ήλεκτρα που είχαν δημιουργήσει πριν αυτόν τον Πλανήτη ή ΄Αστρο, ίσως να απελευθερωθούν και να επιστρέψουν στον ιδιαίτερο ΄Ηλιο από τον οποίο προήλθαν. Από εκεί, στέλνονται εκ νέου για να διατηρήσουν άλλο Σύστημα που θα ευεργετήσει τις εξελίξεις του Γαλαξία Του.

" Είναι γνωστό ότι η ανθρωπότητα μπορεί να διατηρηθεί για εβδομάδες χωρίς τροφή. Για 12 περίπου ημέρες χωρίς νερό. Μόνο όμως για τρία λεπτά της ώρας χωρίς αναπνοή.
Όταν γεννιέται το βρέφος, αναπνέοντας για πρώτη φορά αρχίζει την ύπαρξή του στο φυσικό φαινομενικό κόσμο. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του Εμείς είμαστε υπεύθυνοι και υποχρεωμένοι να φροντίζουμε τη ζωογόνο ουσία της αναπνοής του και την εξάγνιση της μολυσμένης εκπνοής του.
Όταν η "Εγώ Ειμί" Παρουσία αποφασίσει να κόψει το "Σχοινί του Αργυρίου" από το φυσικό φορέα αυτού του ανθρώπου, αυτός δίνει την τελευταία του αναπνοή και παύει να υπάρχει στο φαινομενικό κόσμο.

" Οι άνθρωποι της επιστήμης και της έρευνας αναγνωρίζουν την απόλυτη ανάγκη οξυγόνου για εκείνους που πρόκειται να διεισδύσουν τη στρατόσφαιρα. Αυτό προσφέρει καθαρή φυσική ατμόσφαιρα στους πιλότους και έτσι μπορούν να αναπνέουν όσο αυτοί βρίσκονται έξω από τη συνηθισμένη κραδασμική ενέργεια της Γης.
Ο σκοπός λοιπόν για τον οποίο εργαζόμαστε, είναι να εξαγνίσουμε ολόκληρη την ατμόσφαιρα της Γης έτσι ώστε οι ζωές που εξελίσσονται πάνω σ Αυτή, να προμηθεύονται με καθαρό αέρα και να διατηρούν αυτόν.
Αυτός ήταν ο σκοπός της Θεότητας για όλους.
Είμαστε ευγνώμονες
γιατί για την πραγματοποίηση αυτού του Σκοπού έχουμε τη συνεργασία των Ηγετών και των άλλων Στοιχείων που εξυπηρετούν τη Ζωή:

¨ " O Αγαπητός Ποσειδώνας και οι Νηρηίδες προμηθεύουν από το Στοιχείο του ΄Υδατος το αλάτι που στην κατώτερη ατμόσφαιρα της Γης βάζει το θεμέλιο στην ουσία του αέρα και βοηθά τις Συλφίδες να ανέβουν πάνω από τη μολυσμένη ατμόσφαιρα που είναι αναγκασμένες να υπηρετούν.
¨ Στη συνέχεια, οι Αγαπητοί ΄Ηλιος και Εστία έλκουν την ουσία του Στοιχείου του ΄Υδατος στον Αέρα. Δηλαδή ισοζυγίζουν την καθαρή ατμόσφαιρα που Εμείς προμηθεύουμε.
¨ Με τη χρήση της ραδιοβολίας που εξαπολύεται από τα δέντρα και τα φυτά, ο Αγαπητός Μάχα Τσόχαν και το Βασίλειο της Φύσεως, μας βοηθούν να μετουσιώσουμε τις ακαθαρσίες που εκπνέονται από την ανθρωπότητα και το ζωικό βασίλειο. Μας βοηθούν επίσης να εξαγνίσουμε τις διαρκώς αυξανόμενες αναθυμιάσεις από τα αποκαλούμενα "σύγχρονα" εργοστάσια.

" Ο Αγαπητός Μου Thor, το Θείο Μου Συμπλήρωμα:
¨ κινεί τα μεγάλα ρεύματα του αέρα στα σημεία που έχουν περισσότερη ανάγκη προμηθεύοντας αύρα σε εκείνους που πνίγονται από τον καύσωνα.
¨ Επίσης γεμίζει τα ιστία των πλοίων…
¨ και κατευθύνει τις εξαγνιστικές ενέργειες του Βόρειου Ανέμου ο οποίος φέρνει το χιόνι (αυτό το όμορφο δώρο του Ελωίμ της Αγνότητας) για να σκεπάσει και να θρέψει ορισμένα μέρη της γήινης επιφάνειας στην προετοιμασία τους για τη νέα συγκομιδή.
¨ Κατευθύνοντας με τον Ανατολικό ΄Ανεμο τα νέφη, ο Αγαπητός Thor φέρνει την αναγκαία βροχή στις περιοχές που έχουν ξηρασία.
¨ Κατευθύνει επίσης τις ήρεμες, θερμές αύρες του Νότιου Ανέμου και τα ρεύματα εκείνα που, απορροφώντας υγρασία αιθεροποιούν τα περιττά ύδατα.
Αυτή είναι η αληθινή εξυπηρέτηση του Αγαπητού Thor και πόσο λυπηρό είναι να παριστάνεται Αυτός σα μία μεγάλη "φουσκωμένη" ύπαρξη που μέσω του ανέμου κατευθύνει καταστρεπτικές ενέργειες με σκοπό να βασανίσει την ήδη βασανισμένη ανθρωπότητα.
Ο Αγαπητός Thor είναι Αυτός που με αγάπη και σοφία μετακινεί και μεταφέρει το Στοιχείο του Αέρα οπουδήποτε είναι αναγκαίο για να δώσει μεγαλύτερη ευλογία στη Γη και τις εξελίξεις της.



" Η δική Μου εξυπηρέτηση είναι να προμηθεύω την ουσία του αέρα.
΄Οπως ο Ποσειδώνας και η Παρθένος Virgo έτσι κι Εγώ, ανάλογα με τα γεγονότα των εποχών, αναγκάστηκα να ελαττώσω επίσης, την κραδασμική ενέργεια των ηλέκτρων που δημιουργούν το Στοιχείο του Αέρα για να μπορούν οι πνεύμονες του ανθρώπου να απορροφούν και να ωφελούνται από τη χρήση του.

" Μετά την άφιξη των "οπισθοδρομικών" και την επισκίαση της ανθρωπότητας, έπρεπε, όπως και οι άλλοι Ηγέτες των Στοιχείων, να έλξουμε πολύ περισσότερη δύναμη για να ελέγξουμε τις Συλφίδες, τις υπάρξεις του Στοιχείου Μας. Γιατί, μέσα στους αιώνες αυτές αγανακτισμένες από την ανθρωπότητα λόγω της αχαριστίας της για την εξυπηρέτηση που Αυτές δίνουν, καθώς επίσης και για τη διαρκώς επεκτεινόμενη κακοήθη απροσεξία της για τις μολυσμένες αναθυμιάσεις που εκπέμπονται από τις καπνοδόχους των εργοστασίων στην ατμόσφαιρα, αποστάτησαν.
Ο Αγαπητός Ιλαρίωνας και η Αδελφότητα της Κρήτης πολύ Μας βοήθησαν με την κατεύθυνση που έδωσαν στις εξωτερικές συνειδήσεις ορισμένων ικανών ερευνητών για να διαλυθεί από το Στοιχείο του Αέρα μεγάλη ποσότητα των μολυσμένων ουσιών.
Εμείς ευλογούμε γι αυτό τον Αγαπητό Ιλαρίωνα και την Αδελφότητά Του καθώς κι εκείνους από την ανθρωπότητα που αφιέρωσαν τη ζωή τους σ αυτή την εκκαθάριση της ατμόσφαιρας.

" Μέσα στον Αέρα υπάρχουν πολλές πνευματικές δυνάμεις που ο μέσος άνθρωπος καθόλου δε μεταχειρίζεται
. Mία από αυτές τις δυνάμεις είναι η ενέργεια που αποκαλείται από κάποιους "Πράνα". Αυτή είναι "η τροφή περί της οποίας γνωρίζετε ουδέν" είπε ο Αγαπητός Ιησούς, που διατήρησε με Αυτή την τροφή τον Εαυτό Του όχι μόνο κατά τη διάρκεια της "νηστείας" Του στην έρημο αλλά και σε όλη την περίοδο της Διακονίας Του.
Ο Κύριος Γουατάμα (πρώην Βούδδας) επίσης χρησιμοποίησε την "Πράνα" για να διατηρήσει το φυσικό Του σώμα στη ζωή, όσο βρίσκονταν μακριά από αυτό, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς Του να βρει την Αλήθεια με την άνοδο της συνείδησής Του σε υψηλότερο αξίωμα.

" Ο μέσος άνθρωπος ανταποκρίνεται στη σχεδόν αυτόματη εισπνοή και εκπνοή όπως αυτές κανονίζονται από το Χριστικό του Στοιχείο και το Στοιχειώδες Σώμα του. Αυτές οι σύντομες αναπνοές του ανθρώπου διατηρούν ένα ορισμένο ποσοστό ζωής στο φυσικό του σώμα αλλά συνδράμουν πολύ λίγο στην πνευματική του ζωογόνηση και διατροφή. Γι αυτό, Επικαλούμαστε τώρα την ανθρωπότητα να αφυπνιστεί στην απόλυτη ανάγκη που υπάρχει για την ανάπτυξη της ρυθμικής αναπνοής, έλκοντας από τις Πνευματικές Ενέργειες που βρίσκονται μέσα στην ατμόσφαιρα, τη θρεπτικότητα της ουσίας, απορροφώντας και επεκτείνοντας αυτή.

" Στο παρελθόν, πολλοί από την ανθρωπότητα, όπως και τα άλλα Βασίλεια της Φύσης, έμαθαν τη σωστή χρήση της αναπνοής για να διατηρήσουν τη ζωή στα σώματά τους και έτσι να μπορέσουν να κάνουν ορισμένα κατορθώματα "μαγικής φύσεως" με τα οποία κατάφεραν να συγκεντρώσουν γύρω τους μεγάλες μάζες εύπιστων ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι για να φοβίσουν το λαό, επικαλούνταν με θράσος τη βοήθεια ορισμένων Συλφίδων για την εκδήλωση μεγαλύτερων ακόμη φαινομένων. Οι Συλφίδες προσκολλήθηκαν αμέσως στις ζωές των ατόμων αυτών και τους παρακολούθησαν για πολλές μετενσαρκώσεις. Τέτοιοι θρασείς άνθρωποι υπάρχουν πολλοί στους σημερινούς καιρούς που κομπάζουν είτε γιατί κατέχουν την παρουσία μιας τέτοιας Συλφίδας ή γιατί παραμένει στην αύρα τους η δύναμή Της.


" Η προσπάθειά Μας σήμερα είναι να εξαγνίσουμε τα αιθερικά σώματα της ανθρωπότητας για να μην υπάρχει πια επιθυμία να εξαναγκάζει τις Δυνάμεις των Στοιχειωδών για να υπακούουν στις καταστρεπτικές της θελήσεις.

Ενδιαφερόμαστε κυρίως για την εξάλειψη της διαμάχης που υπάρχει μεταξύ των Δυνάμεων της Φύσεως και της ανθρωπότητας.

Όταν γνωρίσουν τα Στοιχειώδη ότι πραγματικά επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί Τους αποδεικνύοντας αυτό με τις προσπάθειές σας, θα δείτε εσείς τότε την επανίδρυση του ένδοξου Βασιλείου των Αγγέλων, των ανθρώπων και των Στοιχειωδών που θα εξωτερικευτεί στο Χρυσό Αιώνα του Αγαπητού Αγίου Γερμανού.

" Είμαι πραγματική! Είμαι φίλη σας!
Ο Αγαπητός Thor είναι πραγματικός! Είναι φίλος σας!
Οι Συλφίδες επίσης είναι πραγματικές και θέλουν τη φιλία σας
. Παρά την αχαριστία που η ανθρωπότητα έδειξε για τα αγαθά που έλαβε από τις Συλφίδες, Αυτές έδειξαν την αγαθοεργή θέλησή Τους για να εξυπηρετήσουν διατηρώντας την ατμόσφαιρα της Γης καθαρή για να συντηρηθούν οι άνθρωποι και το Βασίλειο της Φύσης.

" Όταν εσείς ακούτε ή διαβάζετε για καταστρεπτικούς ανεμοστρόβιλους που προσπαθούν να εκδηλωθούν σε οποιοδήποτε μέρος της Γης, ζητήστε τη βοήθειά Μας και θα δείτε πόσο γρήγορα θα ανταποκριθούμε σ αυτό που Μας ζητήσατε.

" Με αγάπη και ευγνωμοσύνη για
¨ την κατανόησή σας
¨ την εξυπηρέτησή σας και
¨ την επιθυμία σας για συνεργασία με το Βασίλειό Μας,
σας ευλογώ στο όνομα του Θεού και των Πνευματικών Δυνάμεων του Αέρα, των οποίων ανέλαβα την ευθύνη για να κάνω τη Γη ευτυχισμένη, ωραία και κατοικήσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: